Gå til innhald

16.mai 2019

mai 16, 2019
oznor

oznor

16. mai, og det er mykje eg kunne ha gjort før morgondagen. Eg har dryge ein mopp over golvet og har laga ein kakebotn som vart litt brend, så derfor bakte eg ein kakebotn til. Eg har funne ei heil strømpebukse i skapet og ein underkjole i ein kasse i kjellaren.

I dag morges viste det seg at andreklassen eg er inne i kvar torsdag morgon hadde noko anna på programmet slik at eg kunne ta ut to timar eg hadde i banken fordi eg hadde jobba eit par timar ekstra tidlegare. Det gjorde at eg kunne få unna ein del kontorarbeid. To uventa arbeidstimar var det finaste nokon kunne ha gitt meg i dag, då slapp eg å sitja til langt på kveld og planlegga neste veke etter foreldresamtalane. Det hender det ordnar seg for snille jenter.

Det blir ei travel helg, men i morgon skal eg ta fri store deler av dagen og feira 17. mai med familien. Det gleder eg meg til.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: