Gå til innhald

19.mai 2019

mai 19, 2019

IMG_20190519_215953_336

19.mai for 26 år sidan fødte eg ei dotter. Det var fint sommarver akkurat som i dag, ein av dei finaste dagane i året. Me kalte henne Sunniva, som betyr solgave, det måtte vera rette sorten namn på eit mai-barn. Sidan ho bur i Oslo måtte gratulasjonane foregå via telefon og meldingar. Det er ikkje verst at me via teknologien nesten kan henta nokon som ikkje er her inn i stova for ei lita stund.

Det har vore ei nydeleg langhelg, sjølv om det må innrømmast at agendaen for helga var å koma mest mogleg i hamn med eit par prosjekt. Det har gjort at det eigentleg ikkje har blitt praktisert det skiljet mellom kvardag og helg som eg liker å kjenna på. Eg har brukt mesteparten av dagen framfor datamaskinen, men lang fellesfrokost, rømmegrøt midt på dagen og ein lang trilletur med innlagd syrinplukking, har likevel gitt ei kjenning av helg, sommar og god tid. Eg kom ikkje heilt i mål, men i morgon kveld håpar eg å kunna setja siste punktum i boka frå skapande skriving. Me hadde laga ei collageframside som eg kanskje må gi opp å få til. Eg hadde nok trengt eit kurs i fotoshop. De står ikkje på ideane, som eg fekk beskjed om då eg tok grunnfag i forming i si tid. Ideane var framifrå og fargesansen var spenstig, men det skorta litt på det handverksmessige… Det er viss slik det er på mange plan…

Det er ikkje mange stadar me har det så fint som på Jæren når dagane i mai er slik me helst vil at dei skal vera. Til og med avblomstra løvetanngrøfter er fine…

IMG_20190519_215755_274

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: