Gå til innhald

25. mai 2019

mai 25, 2019

IMG_20190525_213948_050

I dag har me faktisk bryllaupsdag, me har vore gifte i 34 år. Så pass lang fartstid gjer at me kan leva med at denne dagen stort sett har vore arbeid med muntleg eksamen for mitt vedkomande. Me har og fått til ein kjapp tur gjennom Storgata med barnevogn i anledning Jærdagen. Han har vore ute med bilen i det kjærlege oppdraget å kjøpa meir printarblekk slik at eg kan få teke utskrift av notatene mine, og eg har slått til med ein gave i form av ei stor firkløverplate. Eigentleg skulle det ha vore helnøtt, rett og slett fordi det er den eg liker best sjølv… Det er bare det at dei tullar slik med sjokoladane for tida at dei gamle gode mest ikkje er å finna lenger. Nå er det småkakesmuler, lakris, salt karamell og bringebærfyll som gjeld… I tillegg har me ete den fornemme festmiddagen griljerte fiskefileter frå fryseboksen saman med ris, rømme og Oddvar sin chilimarmelade. Nå skal eg ta fri resten av kvelden. Kanskje me finn ein hyggeleg film?

IMG_20190525_213901_517

Heidi

From → Uncategorized

One Comment
  1. Liv Mari Bøstein permalink

    Gratulerer med bryllupsdagen!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: