Gå til innhald

30.mai 2019

mai 30, 2019

IMG_20190530_223036_399

Ein skikkeleg mormordag har eg hatt med bygging av duplobyggverk og god tid. Ein lang spasertur med vogn vart det og. Gullungen kommenterer alt me passerer, og eg prøver nå å nyansera samlebegrepa»gakk» og «pipipipp» til «foggel» , «måke» og «kråke». Eg observerer utviklinga med vidopne øyrer og auge og let meg verkeleg fascinera av å vera vitne til koreis både språkutviklinga og evna til rolleleik eksploderer akkurat nå.

Den lyse, men nokså kalde kvelden har me nytt i lag med gode venner ute i hagestova med varm suppe, heimelaga rundstykke, kaffi og rabarbrapai. Om mindre enn eit døgn har me gått gjennom døra til sommaren det tre lyse månadar ligg og ventar på oss. Lenge trudde eg at vår og haust var favorittmånadane mine. Dei siste åra har eg oppdaga at eg rett og slett er eit sommarmenneske.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: