Gå til innhald

Jonsok – tredje feriedagen

juni 23, 2019

IMG_20190623_195428_147

I dag har me feira Joffe, broren til Leif nesten heile dagen. Han hadde leigd eit klubbhus like ved Bogstadvannet, og inviterte familie og venner til stor feiring klokka eitt med nydeleg grillmat, gode salatar og kaffi og kaker. Alle mann var i sving i beste dugnadsånd, det vart haldne fine talar og det vart b ledd mykje. Ekstra bonus for oss var at Sunniva og var med på festen, så me fekk ein ekstra sommardag i lag med henne. Eg og Eva Mari brukte føremiddagen til å laga salatar og fin pappkrone til Joffe, samt å dekorera dei nyinnkjøpte sommarhattane våre med sjasmin og farga band.

Det var heilt nydeleg sommarvêr i dag og, og utanfor lokalet var det masse markblomar og ein stor gull rapsåker.

IMG_20190623_203303_977

Me kom heim att i halv åtte-tida og brukte sjølve jonsok-kvelden på roleg uteliv på verandaen med strikketøy og eting av restar. Det er snart midnatt, men lyst og fint. I morgon ruller bilen heimover igjen.

rrem

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: