Gå til innhald

På plass på danskebåten

juni 28, 2019
rrem

rrem

Nå er me på plass på danskebåten. Det er alltid godt å lukka døra bak seg heime og tenkja at nå har ferien begynt. Det eg har hugsa har eg hugsa, og det eg har gløymt har eg gløymt. Eg fann ut eg måtte skunda meg å leggja ut litt på bloggen før eg er utan dekning.

Dagen før dei lang reise er ein sjanger for seg sjølv. Kva kjem me til å trenga, kva skal me prioritera å ha med oss? Denne gongen skal me bare vera vekke i tolv dagar og har med bil, så det er for så vidt heilt annleis enn å pakka sekken for tre veker på toget. Ikkje sei det høgt til han eg deler hus med, men det er noko befriande i å forhalda seg til ein nokså begrensa mengde klede og eignedelar i eit begrensa tidsrom…

Nå er me på sommarferie. Eg kjem tilbake etterkvart.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: