Gå til innhald

Heim igjen i morgon

juli 9, 2019

Det er den siste heile dagen i Danmark. Nå er det bare eg og Leif og Sunniva som framleis er her. Det har vore så fin. Eg finn ei djup ro her i Danmark, og har mest av alt lyst til å veta her mykje lenger. Eg liker så godt naturen her og folka som bur her.

Eg veit at sommaren framleis er lang og takkar for det. Eg har problem med bloggen, eg skriv avsnitt som forsvinn i lause lufta og må begynna på ny og bileta oppfører seg rart. Eg veit at domenet skal vera «forbetra», men finn ikkje ut av det. Kanskje forklaringa rett og slett er det ustabile nettet her? Eg får leggja ut dette før det forsvinn igjen, for nå har eg brukt over ein time på å skriva nokre få linjer. Eg kjem sterkare tilbake. Nå får eg heller bruka den siste kvelden i Danmark til noko anna.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: