Gå til innhald

Luke 4- 2019

desember 4, 2019

Eg må bare få lov til å bruka luka i dag til å fortelja at det var ei fin og gild oppleving å ha boklansering på biblioteket i dag. Me vart varmt mottekne av Aud Søyland Kristensen bibliotekssjefen vår som er så gild å inngå slikt samarbeid med oss. Dei som kom utgjorde det mest fantastiske publikumet som tenkjast kan og Torhild er ein fantastisk musikalsk støttespelar. Eg har før snakka varmt om det å ha nokon å vera kreativ i lag med, og sidan eg ikkje har fått den puslespelbiten som gjer at ein kan trylla fram fin musikk, så er eg så glad for at eg kjenner menneske som kan leggja på dei finaste ting der eg sjølv kjem heilt til kort.

Det vart ein gild dag og nå er den ballen og teken ned att for landing. I frå i morgon av er boka til sals, ho kan kjøpast hos meg, på biblioteket og på nokre lokale bokhandelar. Eg kan senda eller levera om nokon vil bestilla. Boka kostar 250 kroner hos oss og litt meir i butikkane.

Det kjennest fint å vera så langt. Livet er spennande.

Heidi

From → Uncategorized

One Comment
  1. Ståle Ree permalink

    Tusen takk for en fantastisk stund. De er flinke. Hilsen Ståle.
    .

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: