Gå til innhald

Luke 10-2019

desember 10, 2019

Det regnar gjennom taket på arbeidsromet endå det er ein etasje mellom arbeidsromet og utetaket. Eg må finna ut kor den plutselege drypinga kjem i frå og ser at det er ein dam på golvet. Nå har me sjekka og funne ut at det truleg kjem frå takvindauget. Me har funne tørre badehandkle og ei blå bøtte med klovnar på for å fanga opp regnet, men nå dryp det ikkje lenger. Syndeflodsregnet har teke ein pause.

Eg sat og skreiv og mista innlegget for eg måtte finna ut av drypinga. Kladden er ikkje blitt spart på. Teksten sluttar her. Kanskje me må kjøpa tetningslister i morgon. Det gjeld å ta ekstra lange dagar inn for landing før natta blir alt for kort.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: