Gå til innhald

Luke 11-2019

desember 11, 2019

I dag får det bli mest bilete. Dei siste dagane har vore uvanleg fullstappa. Mellom ein veldig kreativ jobbdag med vakt i friminutta, førebuingar til skulegudsteneste og førebuing av opplegg til vikarene sidan eg skal avspasera måndagen, vart det jammen tid til eit lite og obligatorisk brannverkurs der me stod ute i vinden og slokte flytande brannar med ulike brannslokningsapparat.

Eg skunda meg heim for å bli klar for juleforening hos Gerd på Sola og rakk det akkurat. Me åt nydeleg rømmegraut med spekemat, fiken, rå løk og flatbrød.

Nå er det pakking til avreise Oslo rett frå jobb i morgon og så ein siste gjennomgang på om eg har kontroll på skulegudstenesten. Når eg kjem meg på toget klokka kvart over eitt i morgon skal eg pusta ut og finna kvilepulsen 🙂

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: