Gå til innhald

Luke 12- 2019

desember 12, 2019

Etter vel overstått skulegudsteneste og skuledag kom eg meg vel på toget. Det å koma seg på toget med bagasjen var noko eg hadde sett fram til. I går kveld pakka og rydda eg til klokka halv to og for å koma i mål var eg tidleg oppe og tidleg på plass i kyrkja. Det føltest nesten som å få juleferie å vera så langt. Det har vore kjekt og spennande og nå er eg i mål.

Etter å ha drukke kaffi i restaurantvogna halvsov eg meg til Kristiansand og etterpå var eg vaken nok til lesing og strikking. Eg sat saman med ei som òg jobba som lærar. Me utveksla innformasjon om at dette hadde me begge sett fram til, å bare parkera i eit togsete etter ekstremt intenst veker. Ho var nok endå trøyttare enn meg, for ho sov nesten heile turen.

Litt over åtte var eg framme og vart henta av Eva Mari med regn og hålkeføre på Lysaker stasjon. Nå har me hatt ein roleg kveld med strikkepinnar og kaffi. Det blir herleg med ein morgon utan vekkjarklokke

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: