Gå til innhald

Luke 13- 2019

desember 13, 2019

Ei innhaldsrik luke skal snart lukka seg. Me har hatt ein dag med mykje innhald i kviletempo. Strikking, kaffi og frokost-TV, tur til Bærums verk og lunsj med Sunniva.

Seint på ettermiddagen tok eg banen med til byen og hadde ein veldig koseleg kveld med gode venner som tilfeldigvis var i byen i dag, Astrid og Lars, Torun og Torbjørn og Mildrid og Birger. Me hadde eit langt og innhaldsrikt måltid på ein Thai-restaurant der mellom anna fisken på biletet vart fortært. Maten likna i grunnen ikkje på noko eg har ete før, men smakte veldig godt.

Etterpå drakk me kaffi på litteraturhuset før folk skulle vidare med tog og banar, det vart ein kjempetriveleg kveld. Eg møtte Borghild på trappa på litteraturhuset og fekk ein god kveld.

Det som har skjedd på Bryne denne veka er forferdeleg trist. I løpet av helga håpar eg å få besøkt ei sterk og modig venninne som har gjennomgått ein stor operasjon nettopp. «Sorgen og gleden de vandrer til hope» står det i songen. La oss ta godt vare på kvarandre, alle saman. ❤️

Heidi

From → Uncategorized

2 kommentarar
  1. Borghild permalink

    Så koselig å treffa deg på trappa 🙂

  2. Takk i lige måde 😊Nå snakkast me snart ❤️

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: