Gå til innhald

Luke 14-2019

desember 14, 2019

Me reiste med bane og buss ut til Sunniva og Trygve for å få levert ein tung koffert. Etter å ha drukke ein kopp kaffi med dei og kattane, spaserte me ned til sentrum. På vegen rask eg innom to av mine absolutte yndlungsbutikkar, Gudrun Sjöden og Sprell leikebutikk. Eg fekk kjøpt meg ny julekjole og to harde pakkar som skal under treet. Så tok me banen til Haslum saman med Sunniva og Trygve og rakk akkurat fram til Eva Mari sin fantastiske julelunsj for heile storfamilien.

Me var 17 personar som åt kalkun med stuffing, tranebærsaus, gratinerte søtpoteter med marshmallows og pecan-nøtter. Det var kjempekoseleg å møta alle saman, ikkje minst Halvard som eg ikkje hadde sett på lenge. Reint matlagingsmessig så kjenner eg ikkje mange som kan konkurrera med Eva Mari. Eg får prøva å la meg inspirera. Det vart nesten litt julaftenstemning med fint dekka bord, julepynt og masse glade menneske. I morgon har me ein ny heil feriedag før me skal vestover att på måndag.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: