Gå til innhald

Luke 20-2019

desember 20, 2019

Eg starta dagen med rydding og pynting av peparkaker. Det var koseleg med ein føremiddag i lag med Halvard.

I dag var det tida for ein koseleg tradisjon, kvart år før jul tek eg og Odd Christian ein tur til Kvadrat. Leif kan ikkje utstå store khøpesenter, spesielt ikkje i adventtida så han er det ikkja tale om å få med på slikt. Eg slit ikkje ut skoa mine på kjøpesenter eg heller, men av og til synest eg det er kjekt å bare sviva rundt, sjå på folk og ta inn stemnings, og sjølvsagt handla litt og om det måtte falla seg slik. I dag møtte me Sonja og hadde eit koseleg måltid saman på indisk restaurant. I kveld har eg pakka inn gavar og høyrt på koselege raduoprogram på P2. Sunniva kom heim litt før midnatt. Eg gleder meg til tid med henne i morgon.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: