Gå til innhald

Når alt dette er over

mai 6, 2020

I dag hadde eg ein liten gjesteopptreden som vikar for nokre av dei som er tilbake på skulen. Det kjendest velsigna normalt. Det var nesten så eg gløymde å sprita hendene når eg var innom på butikken på heimvegen. Det gjorde meg meir positiv til at alle kanskje skal tilbake på skulen på måndag. Eg har vore litt i tvil om kva som er best. Eg er open for begge deler, så får me sjå kva dei seier på pressekonferansen i morgon.

I dag byr eg på eit undervisningstips. Elevane skal skriva dikt med tittelen «Når alt dette» er over om kva dei vil gjera når «alt er lov igjen» og ingen treng å tenkja på Korona eller Covid 19.

Tekstane er mine eksempeltekstar. Det elevane skriv i morgon kjem nok til å vera mykje meir autentisk og rett på. Kanskje nokre av dei gir meg lov til å dela.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: