Gå til innhald

18.mai

mai 18, 2020

Ikkje så ofte eg startar dagen med ullstillongs, skigenser, anorakk, overtrekksbukse, lue og vottar 18.mai. Varme klede gjorde susen, utedagen med elevane vart veldig fin. Fikk til og med skrelt av meg lue og vottar før me var framme ved målet. Elevane skulle observera fuglar og prøva å finna gjenstandar med gitt vekt og lengde. Det er kjekt å sjå at dei verkeleg koser seg med å få vera i lag med kvarandre igjen og med å gå tur.

Etter at elevane hadde gått heim var det først ein times planlegging av neste veke og så ein seks timars planleggingskveld med førebuingar til neste skuleår. Det blir eit spennande skuleår med nye elevar og nye læreplanar. I tillegg blir det spennande å sjå om me startar opp neste skuleår med «vanleg skule» eller om me framleis må tenkja kohortar, smittevern og tilrettelagde løysingar. Me veit liksom ikkje heilt kva verkelegheit me planlegg for, men det vil visa seg etter kvart.

Eg gjekk heim klokka kvart over ni og undra meg over kor utruleg lyst det er om kveldane. Det har liksom ikkje gått heilt opp for meg at om to veker så er me inne i sommarmånadane.

Eg kostar på oss to elevtekstar med collage som elevane laga i sist veke. Takk til Mari og Victoria for at eg får lov til å bruka tekstane deira.


Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: