Gå til innhald

Så utruleg godt

mai 20, 2020

Etter ei veldig travel, men kort arbeidsveke, er det langhelg. Det kjennest velsigna godt at mange store og arbeidskrevande prosjekt nå er i boks, og at eg ikkje treng å strukturera fridagane rundt slikt eg må få gjort.

Det var og heilt fantastisk at det plutseleg var eit streif av sein vår og nesten sommar i lufta. Sola varma så godt. I hagestova som for tida er kombinert med å vera drivhus var det full sommarvarme. Eg hadde bestilt tid med gullungen og hadde herlege ettermiddagstimar i lag med henne. Etterpå var det fantastisk å bare liggja på sofaen i hagestova og ikkje trenga å gjera noko som helst. I kveld har eg sett Michelle Obama- dokumentaren som ligg på Netflix, veldig fint.

Nå skal eg passa på at eg har kopla ut alarmen på mobilen i morgontidleg. Morgonar utan vekkjarklokke er ein sann fryd. Ikkje minst kvelden før.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: