Gå til innhald

Med boka i handa

mai 28, 2020

Det er alltid spennande å få ei pappøskje frå trykkeriet, ta pakningstapen av øskja og lura på kva syn som møter deg. Førsteinntrykket var veldig godt. Eg synest at framsida vart fin. Ei rask gjennomblading var og positiv. Bileta av jentene er fine, og i første omgang såg eg ingen synlege feil som at skrifta står skeivt på sida eller at skjerande trykkfeil slo meg i møte. Det er nok ein og annan feil der, det er det alltid same kor nøye korrektur eg synest eg har lese, det er bare å håpa at det er rettast mogleg.

Uansett, det er kjekt å vera så langt. Det er fint å gje jentene den publisiteten eg synest dei fortener.

Ute skin sola, og dersom ein finn ly for vinden er det ikkje så verst temperatur heller. Me er mykje ute i løpet av skuledagane, for kvart trinn har eigne friminutt og eigne område slik at me vaksne følgjer dei i mykje av utetida. Sjuandeklassingane våre er i ferd med å veksa seg ut av barneskulen, det er mykje armar og bein, hormoner og høge stemmer. Dei er i ein fantastisk spennande alder der det er mykje av dei. Det har vore eit spennande privilegium å få lov til å fylgja utviklinga frå dei kom til skulen som små seksåringar og fram til nå. Det er vemodig å senda dei vidare, men snart er tida inne.

Livet byr på møter og avskjedar. Eg sit her og gjer ferdig siste runde med utviklingssamtalar. I stova sit yngstesonen og spelar piano. Han er heime på besøk ei lita veke. Det er fint å ha han her.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: