Gå til innhald

Juni

juni 4, 2020

Me gjekk inn i juni på best tenkjeleg måte med gilde gjester, nydeleg sommarver og ein deilig dag i sola.

I denne veka har eg gjort unna overføringsmøter for elever som skal til ungdomsskulen, blitt ferdige med alle dei digitale utviklingssamtalane, og skrive avslutningstalar med elevane i sjuande klasse. I dag regnar det ute og temparaturen ute er i fylgje Yr elleve plussgrader. Slikt ver er me vane med, så det skal me nok klara å handtera, eg er framleis takknemleg for den utruleg fine og varme pinsehelga.

Det er to veker igjen av skuleåret og mykje følelsar i sving. I dag har elevane skrive avslutningstalar. Vekene som kjem blir spesielle. Eg reknar med at dei blir både fine og krevande. Me skal gje slepp og me skal rydda oss ut av skulen og alt det formelle skal i mapper og oversendast til ungdomsskulen. Det blir utruleg rart å sleppa taket i elevane, og nå er me i gang med den prosessen. Eg kryssar fingrar og tær for at den siste svingen og oppløpssida blir fin og god for elevane å bera med seg vidare.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: