Gå til innhald

21.mai Så gildt

mai 21, 2021

Sjå så fine blomar eg har fått. Endå finare er det at eg har fått «ungane» heim på besøk, og i dag har eg fått tid i lag med alle fire. Eg og jentene har fått oss ein tur på Kjøkkenet og ein lang tur med barnevogn i vårveret. Neste post var nysteikte vafler heime hos oss med påfylgjande grilling på terrassen.

Siste post på dagsagendaen var spelekveld med TP rundt stovebordet. Slikt kan me lika. I tillegg har det droppa innom eit par koselege spontanbesøk. Godt nytt er det og at dei nå melder ein forsiktig nedtrapping av koronatiltak. La oss kryssa fingrane for at det går bra og at det går over…

Det forskrekker meg kor dyrt det er å testa seg på flyplassar etter innanlandsflygningar. Det kostar 1200 kr å ta ein koronatest på Sola. Det trur eg gjer at mange vel å ikkje testa seg, sjølv om dei hadde tenkt å gjera det for sikkerheits skuld. Ein av mine valde å droppa flyplasstesten og i staden gjera det gratis på Klepp i føremiddag. All honnør for at dei klarte å gi tilbakemelding om negativ test innan kvelden.

Ha ein fin pinse, alle saman.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: