Gå til innhald

25.mai På sporet av framtida

mai 25, 2021

I kveld har me hatt den første av to planleggingskveldar med tanke på neste skuleår. Det ville vera urettferdig overfor meg sjølv å seia at eg alltid spring bak meg sjølv. Det høyrest koselegare ut å seia at eg liker å gå i roleg rusletempo ved sida av meg sjølv akkurat det eg til ei kvar tid befinn meg på tidslinja.

For sånne som meg er det av og til litt sjokkarta å finna ut at nå nærmar me oss eit nytt skuleår, eller rett og slett, nå er det snart sommarferie eller nå er det snart framtida.

Det blir spennande med eit nytt skuleår når den tida kjem. Akkurat nå vender eg tilbake til nåtida det me skal feira litt forsiktig med sushi og ein god film at me faktisk har bryllaupsdag i dag. Hos oss er det nemleg feiring på feiring og fest på fest…

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: