Gå til innhald

26.mai – Strandkofte

mai 26, 2021

Her er den fine kofta strikka og komponert av Eva Mari etter at eg hadde skrive om at fargane på stranda ville vera fine i ei kofte. På biletet til venstre er fargane prøvde ut i sitt rette element. Heldige meg.

I dag var det planleggingskveld nummer to og etterpå så kom Eva Mari på besøk med toget frå Stavanger der ho er på besøk. Me har kost oss med ost og kjeks og krydderte. Nå blir det litt strikking og fjernsyn for to litt trøytte damer.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: