Gå til innhald

Luke 15= desember 2021

desember 15, 2021

I dag var heile skuledagen juleverkstad bare avbrote av vakt i matfriminuttet. Elevana laga klesklype-englar, reinsdyrkrukker og ullenglar, og dei malte nissar, juletre og snømenn me laga av keramikk i november, og som heldigvis tørka godt nok til at me fekk brend det i begynnelsen av veka.

Juleverkstad er kjekt, intenst og noko av det travlaste ein kan driva på med. For nokre elevar er heilt vanlege skuledagar nok det aller beste, men for andre er det fantastisk å få bruka ein heil dag bare på å bruka fantasien og hendene.

Då eg gjekk på skulen, var eg alltid glad når oppgåvene var så pass romslege at eg kunne få lov til å gjera det litt på min eigen måte. Derfor prøver eg alltid å gi elevane ein sjanse til å prøva ut eigne idear. Englane vart kjempefine, både den grøne og dei som gjekk mest i kvitt.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: