Gå til innhald

Luke 17- desember 2021

desember 18, 2021

I dag passa det godt å ha ein frifredag etter eit par veldig travle veker. Eg hadde ei oppleving av å springa litt bak meg sjølv med alt eg gjerne vil ha ordna før jul. Eg minner meg sjølv om at til meg å vera så er det heilt normalt. Samanlikna med meg sjølv trur eg at eg i grunnen er i rute. Eg seier med Tønes: “Det ekkje adle så koga likt. “

Eg har brukt dagen til å laga litt julegavar, gjera klar for litt baking og strikka litt på det siste julegaveprosjektet. Eg har kost meg veldig med juleaktivitetar akkompagnert av P2. Det blir lett lange kvelder for å rekka det eg skal, men det er noko av det koselegaste eg veit, så meg er det ikkje synd på.

Ein liten jentetur vart det og tid til midt på dagen. Eg og Ingrid til med oss Iben på litt julehandel. Ho gjekk som ei lita sol mellom alle dei travle vaksne med munnbind og ville gjerne stoppa for å observera nissar som rørte på seg og for å studera fristande leiker i leikebutikken. Ho fekk lov til å kjøpa to par dokkesko som dokkene skal få til jul. Ho kunne betru meg at både Karill og dei andre dokkene ønska seg så mange dyre ting til jul at ho hadde måtta seia nei til både det eine og det andre…

I morgon kjem begge jentene på overnatting. Iben seier at ho gal-gledar seg. Me skal leika og pynta og baka peparkaker. Nå får eg skunda meg å ta kvelden slik at dei kan møta ei opplagd mormor når det brakar laus.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: