Gå til innhald

30.mai

mai 30, 2022

Med eit lite utsnitt av løvetannveggen i 4.klasse tek eg dagen inn for landing. I dag begynte kvardagan igjen, og kvardagar skal ein ikkje forakta. Etter jobb var eg ganske sliten så eg bestemte meg for å lytta til alle dei som har sagt at det er lurt å ta det litt med ro etter korona.

Det var nydeleg å leggja seg på sofaen ute i hagestova med ei bok. Det var deilig og varmt i sola der ute, og med sola over glastaket gav det ein god illusjon av sommarvarme sjølv om det er ganske kaldt ute.

I kveld har eg vore i lag med ei flott gruppe damer som ikkje har vore i lag på lenge på grunn av koronaepidimien. Det er eit forum for gode samtalar og slik vart det i kveld og. Det er ein interessant prosess å gå over til noko som liknar på det gamle livet vårt etter over to år med unntakstilstand. Me tulla litt med at det sat me og var plutseleg to år eldre. I tillegg har me dei krumspringa livet har tatt på andre felt sidan sist. Det er noko rart og fint med å leva, for å forenkla det meste veldig.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: