Gå til innhald

10 juni

juni 10, 2022

Eg er glad og letta for at salmekvelden eg hadde ansvaret for er vel i havn. Det er alltid godt å koma i mål med noko ein har jobba mot lenge. Nå gleder eg meg til morgondagen med seminarer og andre innslag der eg bare skal vera lyttande deltakar.

Elles har me vore på middagsbøn i Nidarosdomen eller «domkjerka» som det heiter her i byen. Det var tidebøn i eit lite sidekapell, det var fint.

Det er fint på pilgrimsgarden og. I kveld sette me oss litt i salongen med kvar vår tekopp og kvar vår bok før me la oss. Ukjende snakkar vennleg med kvarandre. Ein mann set seg spontant til pianoet for å spela. Ein brannete katt legg seg inntil meg i sofaen. Plutseleg kjem tusmørket smygande, og det er blitt seint.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: