Gå til innhald

Rart at ein blir så berørt…

desember 13, 2006

… av at nokon ein aldri har møtt går bort. Ein trist tone festa seg i sjela mi då eg fekk vita at Fredrike var død. Framleis er det bare så vidt eg trur at det er sant. Ein blir kjend med eit menneske på ein underleg måte over internett og gjennom å lesa bloggar. Ein blir invitert inn i eit liv ein utan internett ikkje ville hatt tilgang til.

Eg har fulgt bloggen til Fredrike i fleire år. kanskje i fire år, eg er ikkje sikker… Først på hypodea, så på fallfrukt og nå på den nye bloggen hennar. Eg likte tekstane ho skreiv.

Eg vart og djupt rørt over at morsan hadde drive detektivarbeide, fordi ho syntest at eg skulle få vita det som hadde skjedd. Takk skal du ha. Eg vart rørt over omsorgen din, morsan.

Tenk for ei gave det er å få kontakt med folk på denne måten her. Me deler med einannan, og lærar kanskje noko nytt om å leva slik at me kan bli litt klokare menneskei møte med det verkelege livet, det me står midt oppi med begge bein utan den besnærande avstanden som finst på internett.

La oss som kjenner einannan på denne måten vera rause med einannan og gje einannan støtte når livet buttar i mot.

Nå vil eg gå ned og gjera det leaves oppfordrar til på Fredrike sin blog. Gå ned og tenna eit lys for henne. Måtte alle gode makter omgje Henrik og alle dei andre som nå er i djup sorg.

Fred over Fredrike sitt minne.

Heidi

From → Uncategorized

7 kommentarar
 1. morsan permalink

  Tacka Tintomara och leaves 🙂
  Jag har också tänt ett ljus

 2. Tintomara permalink

  Jag sörjer ocskå Fredrike fast jag aldrig sett henne. Men sånt kan man ju inte säga till andra än dem som rör sig i den här virtuella världen, då tror de att man inte är klok. Jag har också haft kontakt med Fredrike ett bra tag, och som du minns jag inte precis när det började, eller hur. Möjligen var det för att vi båda samlade Christie-deckare. Jag gömmer i mitt hjärta så mycket fina saker hon skrivit, särskilt ett och annat som hon skrivit direkt till mig. Och det känns som om hon inte är så långt borta.

 3. Signe permalink

  -Har ikke tenkt over dette før Heidi. Men gjennom denne sida, og tekstene din får jeg fulgt med hva som skjer i livet ditt. -Selv om du er 50 mil bort. Men på denne måten lever du «levende» videre i hjerte mitt. Utrolig glad i deg Heidi! Nyt resten av adventstiden, det er ikke så lenge igjen nå. ( og husk, -Nissen har ikke støvallergi 😉
  Stor bleksprutklem fra meg!

 4. Heidi: permalink

  Blekksprutklem tilbake, Signe. Når kjem du til Bryne?
  Tintomara og morsan: Godt at me forstår einannan når det gjeld desse tinga.

 5. Signe permalink

  Hei venne. Har satt meg som mål at jeg skal komme over en GOD langhelg i jenuar eller februar!

 6. Heidi: permalink

  Blir koseøeg. Signe.

 7. Heidi: permalink

  Koseleg skulle det stå…

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: